Ana Sayfa Gündem, Kültür, Medya 2 Ekim 2024 265 Görüntüleme

ADAMOBİL UYGULAMASINA YOĞUN İLGİ

Kuşadası Belediyesi’nin yeni mobil telefon uygulaması ADAMOBİL, yoğun ilgi görüyor.

Kuşadası’nda yaşayan vatandaşların telefonlarına indirir, indirmez pek çok kolaylıktan faydalandığı belirtilirken, Kuşadası dışından gelen misafirlerin de yol navigasyonu için de ADAMOBİL’i kullanabilecekleri öğrenildi.

Dün Davutlar’da yapılan Kuşadası Belediye Meclis Toplantısında konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, vatandaşların Güvercinmasa’ya ihtiyaç duymadan da belediye birimlerine ulaşacaklarının altını çizdi.

Öte yandan şu ana kadar binlerce Kuşadalı’nın ADAMOBİL’i telefonlarına indirerek, kolaylıklardan faydalanmaya başladıkları bildiriliyor. ADALIKART’a da Mobil uygulamadan ulaşılabiliyor.

ADAMOBİL uygulamasını telefonuna indiren Kuşadalı Yılmaz Hepbaşer, bugüne dek böyle bir hizmetle tanışmamıştık, başkan Ömer Günel’e teşekkür ederiz, şeklinde konuştu.

Uygulamada HAYBULANS için acil çağrı tek tuşla bırakılabiliyor.

Uygulamanın ilçeler bazında Türkiye genelinde ilk olabileceğime işaret ediliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil