Ana Sayfa Dünya, Eğitim, Gündem 4 Ekim 2024 383 Görüntüleme

RAMAZAN KÖMEÇ’TEN FATİH SARIGÖZ’E ANLAMLI YANIT

CHP’nin sevilen ismi ve bir önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ramazan Kömeç, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz’ün Kuşadası’ndaki bir okulu ziyaret edip, sosyal medyada fotoğraf vermesinin ardından sosyal medyada çok beğenilen bir paylaşımda bulundu.

Bu paylaşımın ardından kendisi ile kısa bir söyleşide bulunduk…

Ramazan Kömeç’in paylaşımını tekrar anımsatarak, sorularımızı sorduk…

Ramazan Kömeç, sosyal medya hesabından şu sözlerle seslenmişti.

Ak Parti Kuşadası ilçe Başkanı Fatih Sarıgöz bir okulumuzu ziyaret edip eksiklikleri not almış. Almışta garip olan neyin eksiklikleri not alınmış merak ettim. Belediye Başkanımız Ömer Güneli’in çocuklara dağıttığı beslenme çantasını mı not almışlar, çocuklara dağıtılan kırtasiye desteklerini mi kontrol etmişler, okullarımıza koyduğumuz su sebillerinimi incelemişler, çocuklarımıza verilen sütün yağ oranına mı bakmışlar!! Üniversite öğrencilerine bile ücretsiz yemek veren Belediyenin izlerinimi aramaya çıkmışlar..Bence Chp yerel iktidarının geleceğimiz olan çocuklara nasıl sahip çıkılır onun notunu alsınlar….Var Bir Çaresi Cumhuriyet Halk Partisi
Sayın Kömeç, paylaşımınızın bu kadar beğenilmesinin nedeni ne oldu sizce?
Bence, bu fotoğraf, AK Parti’nin başarısızlığının, beceriksizliğinin; kısacası AK Parti’nin muhalefet partisi olacağının göstergesidir. Öğrencilerimiz okullarda temizliğe muhtaç kalmıştır. Milli Eğitim Bakanı’nın görevini yapmadığını, bugün açıkça AK Parti ilçe başkanı bu ziyareti ile ortaya koymuştur.
AK Parti ilçe başkanı da hoşsohbet etmekten öteye geçememiştir. Ankara’da Mansur Başkan, Kuşadası’nda Ömer Başkan okullarımıza gerekeni yapmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Milli Eğitim Bakanı’nın görevi, gerici müfredatlar yürürlüğe koymak değil, fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek olacaktır.
Sayın Kömeç, bu kısa söyleşi için teşekkür eder, başarılar dileriz.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil