Ana Sayfa Dünya, Eğitim, Ekonomi, Gündem 21 Ekim 2024 90 Görüntüleme

KUŞADASI AK PARTİ’DE KONGRE HEYECANI

AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı 26 Ekim 2024 Cumartesi günü KUTO toplantı salonunda yapılacak 8. olağan kongre hazırlıklarını sürdürüyor.

Kongre öncesi tek aday olan Fatih Sarıgöz ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Fatih Sarıgöz, genç ve kadınlardan oluşan bir ekip ile yola çıktıklarını belirterek, Kuşadası’na her alanda dokunan bir ekip kuracaklarının altını çizdi.

Kuşadası’nın yararına olan projeleri destekleyip, eleştiri hakkını da Kuşadası yararına kullanacaklarını bildiren Fatih Sarıgöz, yerel siyasetin daha düzeyli hale gelmesi adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Kuşadası AK Parti İlçe Başkanlığı görevini halen yürütmekte olan Fatih Sarıgöz kimdir?

15 Eylül 1987 yılında Nazilli‘de doğan ilk orta lise eğitimini Kuşadası‘nda tamamlayan Sarıgöz, 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi jeoloji mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Etüt mühendislik şirketini kurdu. 2007 yılında AK Parti’ye üye oldu. Gençlik kolları başkanlığı yaptı, partinin çeşitli kademelerinde görev aldı. 2019 yılında ilçenin en genç meclis üyesi olarak seçildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil