Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kültür 17 Temmuz 2020 297 Görüntüleme

Almanya’nın turizm profesyonelleri İzmir ve Kuşadası’nda ağırlanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, SunExpress iş birliği ile düzenlenen ‘İzmir Kuşadası Tanıtım Gezisi’ne Almanya’nın önde gelen turizm acentelerinin temsilcileri katıldı.

TÜRKİYE’NİN güvenli tatil seçeneklerini tanıtmak amacıyla Almanya’nın 7 ayrı kentinden edilen davet 35 turizm profesyoneli, Adnan Menderes Havalimanı’nda karşılandı. TAV Airport Otel İzmir’de düzenlenen brifingde Alman turizmcilere Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın başlattığı ‘safe tourism’ çerçevesinde Türkiye’de koronavirüse karşı alınan önlemler anlatıldı.

HEDEFİMİZ AVRUPA
TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı, Türkiye’de güvenli turizm olduğunu yerinde göstermek istediklerini belirterek, “Organizasyonun ilk ve en önemli ayaklarından biri olan havaalanında alınan önlemleri göstermek istedik” diye konuştu. Balcı, yolcu, havalimanı personelinin sağlığını korumaya yönelik alınan önlemler, sosyal mesafe ve maske takma kurallarını tanıtacaklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Türkiye olarak hedefimiz, Avrupa’nın tekrar uçuş sahasını açması ve bir an önce Türkiye ile turizmin yeniden başlaması. Dün itibarıyla İngiltere’de başladı, Rusya başlıyor. Tabii ki Avrupa bizim yakın çevremiz ve Avrupa’daki ülkelerin kapılarını açması bizim en büyük hedefimiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil