Ana Sayfa Gündem, Magazin 20 Ağustos 2020 318 Görüntüleme

KUŞADASI ÜNLÜ MÜZİSYEN VE YAZAR TUNA KİREMİTÇİ’Yİ AĞIRLADI

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı’nın (KUSAV) ortaklaşa düzenlediği ‘Ay Işığı Sohbetleri ve Müzik’ isimli programın bu haftaki konuğu müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi oldu. Sunuculuğunu ses sanatçısı Mehtap Meral’in yaptığı programda Kiremitçi, Kuşadalı sevenlerine meslek hayatı boyunca başından geçen anıları anlattı.

Ege Bölgesi’nin turizm başkenti Kuşadası, müzik ve edebiyat alanında yaptığı çalışmalarla milyonların beğenisini kazanan Tuna Kiremitçi’yi ağırladı. Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’ndaki etkinliğe; Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, KUSAV Başkanı Levent Köylü ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Programın sunucusu Mehtap Meral, Kiremitçi’nin bestelediği birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak düzenlenen etkinlik, Kuşadası Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Program sonunda, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ile KUSAV Başkanı Levent Köylü, ünlü müzisyen ve yazar Kiremitçi’ye teşekkür plaketi verdi.

“MÜZİK BENİM HAYATIM”

Müzik yapmaktan büyük keyif aldığını belirten Kiremitçi, “Hayatında müzik olduğu zaman mutlu olan bir insanım. Müzik yapmak bana her zaman huzur vermiştir. Müzik sayesinde birçok değerli insan tanıdım. O insanlarla birlikte çok önemli işler yaptık. Müzikten ayrı kaldığım bir dönem vardı. O süreçte babamın tavsiyesiyle yazmaya başladım. O günlerde birçok insan beni yazar zannetti. Oysaki ben yazmayı çok seven bir müzisyendim. Kendimi hiçbir zaman yazar olarak görmedim. Fakat insanlar 18 yıl önce yazdıklarımı dahi bugün büyük bir heyecanla okuyorlar. Bu durum da beni mutlu ediyor ” dedi.

Gecenin sonunda Kiremitçi, Kuşadalı okurları için kitaplarını imzaladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil