Ana Sayfa Eğitim, Gündem 25 Eylül 2020 320 Görüntüleme

İyi Parti:Çerçioğlu’nun yanındayız

İYİ Parti Kuşadası Kadın Politikaları Başkanı Nilüfer Aylin Kutucu, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında söyledikleriyle ile ilgili bir açıklama yaptı. Yavuz’un Çerçioğlu’na yönelik sözlerine sert tepki gösteren Nilüfer Aylin Kutucu, “İYİ Parti Kuşadası Kadın Politikaları olarak Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yanındayız” dedi.

İYİ Parti Kuşadası Kadın Politikaları Başkanı Nilüfer Aylin Kutucu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Aydın Milletvekili Sayın Metin Yavuz’u, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef alan cinsiyetçi yaklaşımı nedeni ile kınıyoruz.

Millet İttifakı’nın en başarılı belediye başkanları arasında yer alan ve tıpkı Genel Başkanımız Meral Akşener gibi, kadınların politik arenanın yönetimsel alanında da ne kadar başarılı olabileceğini ortaya koyan Sayın Çerçioğlu’na yönelik bu sözlerin ve yaklaşımın tahammülsüzlükten kaynaklandığı aşikârdır. Sayın Çerçioğlu’nun nezdinde toplumumuzun yarısını oluşturan kadın kimliğini hedef alan bu sözler, AK Parti’ye oy veren vatandaşlarımızın vicdanlarında dahi kabul edilebilir olmaktan çok uzaktır.

Sayın Metin Yavuz, “kadın”, “eş”, “anne” ve “değerli bir hanımefendi” olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan, Türk milleti için “kutsal” olarak kabul edilen annelerden ve “baş tacı” olarak görülen tüm kadınlardan özür dilemelidir. İYİ Parti Kuşadası Kadın Politikaları olarak Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil