Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Yaşam 23 Ekim 2020 285 Görüntüleme

Esnaf Odası’nda 3001. üyeye plaket verildi

Kuşadası’nda esnaf artışı hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası aktif üç bininci üyesini kayıt etti. 1965 yılında kurulun oda bugüne kadar yıllar içerisinde kayıt olan ve ayrılanlarla beraber 14 bin kişiyi geçmiş durumda. Hale hazırda ise bugün kayıt olan üye ile birlikte halen aktif üç bininci üyesi ile bir rekora imza attı.

Aydın ilinde en yüksek üyeye sahip olan Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bölgede de üye sayısı olarak ilk üç oda içerisinde bulunuyor.

Bugün odaya üye olan Erdinç Korkmaz isimli esnaf, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın üç bininci üyesi oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım emlak sektöründe esnaflık yapan Erdinç Korkmaz’a günün anısına bir plaket takdim etti. Çalım “İlimizin en çok üyeye sahip odasının Başkanı olmak ayrı bir gurur ama daha da önemlisi odamıza yeni esnaf olarak kayıt olan üyelerimiz kadar esnaflarımız adına yaptığımız olumlu işleri görüp başka odalardan kayıtlarını odamıza aldıran esnaflarımızı da görmek beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı çok mutlu ediyor. Erdinç bey de odamıza bugün katılarak üç bininci üyemiz olması memnuniyet verici bu yüzden kendisine bir plaket takdim ettik, umarız en yakın zamanda dört bini, beş bini bulur esnaflarımızın ticaretleriyle ülke ekonomisine katkımız daha da fazla olur” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil