Ana Sayfa Asayiş, Dünya, Gündem, Medya, Sağlık, Yaşam 10 Aralık 2020 820 Görüntüleme

AYDIN’DA SİGARA YASAĞINA DRONE DENETİMLERİ

AYDIN’da artan koronavirüs vakalarına karşılık yeni gelen tedbirler arasında olan sokakta sigara içme yasağına dronlu maske, mesafe ve sigara denetimi yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle maske takma zorunluluğunu ve diğer tedbirleri yerine getirmeyenlere yönelik Aydın‘da tedbirler artırıldı. İl Emniyet ve Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri, kentin en işlek cadde ve sokaklarında maske takmayanları dronla kontrol etti. Adnan Menderes Bulvarı, Sevgi Yolu, Atatürk Kent Meydanı ve İstasyon Bulvarı gibi kentin en kalabalık caddelerinde havadan denetim yapan ekipler, ayrıca dron üzerinde bulunan ses sistemiyle de havadan uyarıları sürdürdü. Ayrıca ekipler, resmi polis otosuyla şehir merkezindeki cadde ve sokakları gezerek vatandaşları sosyal mesafe ve maske kurallarına uymaları yönünde çağrıda bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil