Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kültür, Magazin, Yaşam 11 Aralık 2020 339 Görüntüleme

Belediye Bandosu ve Kent Orkestrasına stüdyo desteği

Kuşadası’nda sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde mahalleleri gezerek sergiledikleri canlı performans ile vatandaşların kalbinde taht kuran Kuşadası Belediye Bandosu ile Kent Orkestrası yeni stüdyosuna kavuştu. Özer Türk Stadı’ndaki stüdyoda ilk provasını yapan müzisyenler, besteleyecekleri yeni eserler ile Kuşadalıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de geçtiğimiz mart ayından itibaren koronavirüs vakalarının artış göstermesi üzerine sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlandı. Salgın hastalıktan korunmak isteyen vatandaşlar getirilen kurallara uyarak evlerine kapandı. Kısıtlama sürecinde, Kuşadası Belediye Bandosu ile Kuşadası Kent Orkestrası, mahalleleri tek tek dolaşıp halkın moralini yükseltmek için konserler verdi. Tarihi bando ile orkestra, sokağa çıkmanın yasak olduğu günlerde sergilediği canlı performans ile 7’den 70’e Kuşadası’nda yaşayan herkesin kalbinde taht kurdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil