Ana Sayfa Dünya, Ekonomi, Gündem, İletişim, Kültür, Medya, Politika, Yaşam 28 Ocak 2021 274 Görüntüleme

AYDIN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KUTO’YA ZİYARET

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Yakup Ezber, Kuşadası İlçe tarım ve Orman Müdürü Gürsel Doğan, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi teknikeri Ali Çitken, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seydi Yıkılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette; Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Yakup Ezber tarafından, Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında “Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi” ve “Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi” programları hakkında bilgi verildi, Oda üyelerinin söz konusu programlarda başvuru yapabilecekleri alanlar ve alabilecekleri hibe destekleri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil