Ana Sayfa Eğitim, Gündem, İletişim, Sağlık, Yaşam 7 Nisan 2021 518 Görüntüleme

Kuşadası Kent Parlamentosu Yoğun Kent Gündemi İle Toplandı

Kuşadası Kent Parlamentosu; Kuşadası’nın gündeminde yer alan Kasım Yaman Parkı, Kaya Akdoğan Lisesi yanındaki toprak saha, Kirazlı mahallesindeki JES hareketliliği ve Güzelçamlı Kocagòl’deki ekolojik dengeleri alt üst edebilecek girişimler ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere, STK ‘lar ve siyasi parti temsilcileri ile, dün itibariyle bir toplantı gerçekleştirdi.
Emekli -Sen ‘de yapılan toplantıda, kent dokusunu bozacak uygulamalarla mücadele yöntemleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, toprak sahanın sportif tesis olmaktan çok ticari tesis olarak projelendirilme noktasında olduğunun altı çizildi. Kasım Yaman Parkı’nda yeşilin azaldığı bir kez daha vurgulandı. Ekosistemin korunması yönünde mücadele eden Ekodosd’un çalışmaları hakkında Bahattin Sürücü’den bilgi alındı.
Kuşadası Mimarlar Odası temsilcisi Ümit Acar, daha fazla yeşil alan taleplerini dile getirmeye devam edeceklerini vurguladı. AYÇEP temsilcisi Mustafa İnç ise jeotermal mücadeleye bir kez daha dikkat çekti.
Toplantıda, kentin dinamikleri ile işbirliği yapılarak, çevre dostu mücadelenin sahada ve sosyal medyada daha aktif bir biçimde yürütülmesine karar verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

GÜÇLÜ KADIN

GÜÇLÜ KADIN

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil