Ana Sayfa Gündem, Politika, Yazarlar 16.05.2024 572 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

KUŞADASI’NA YAKIŞAN BUDUR

Yerel seçimlerin tamamlanmasının üzerinden 1 buçuk ay geçti. Kazanan ve kaybedenler belli oldu. Seçim dönemindeki yıpratıcı ve yorucu süreç ise yerini sakin sulara bıraktı.

Aktif dinlenme süreci başlarken bir yandan siyasiler çıkan sonuçları değerlendirmeye başladı. Özellikle Başkan Ömer Günel’den mahalle mahalle sonuçlara bakıp, ‘varsa eksiğimiz değerlendireceğiz’  açıklamasını bizzat duydum. Ben seçim sonrası kaleme aldığım bir yazımda ise bu yerel seçimde çıkarılan gerginliğin dozunu çok aştığını, bu tarzda yapılan siyasetin terbiye ve etik ilkeleri hiçe saydığını ve işin sonunda Kuşadası’na zarar verdiğinden bahsetmiştim.

KUŞADASI’NA YAKIŞAN BUDUR

Bugün Kuşadası İyi Parti grubu ve meclis üyelerinin Başkan Günel’i makamında ziyaret ederek ‘seçim sonuçlarını tebrik ziyareti’ Kuşadalıları eminim bu konuda umutlandırmıştır. Doğru duruşun bu olduğunu düşünüyor, kendilerini tebrik ediyorum ve yapacakları yapıcı siyasetle Kuşadası’na çok katkı sunacaklarını fikrindeyim. Sonuçta İyi Parti Kuşadası’nda %37 oy aldı ve içerisinde çok kıymetli, Kuşadası’na değer veren siyasiler barındırıyor.

Kuşadası’nı seven ve değer veren herkes elbette istediği her eleştiride bulunabilir ama siyasetini bu kentin Belediye Başkanı’na ve çevresine hakaret, iftira etmeden yapması gerekiyor. Çünkü çirkinliği kaynağı dışında bu çirkinlikten kazançlı çıkan da olmuyor.

Hakaret ve iftiraların oldukça azaldığı bir döneme girmek ise rahatlatıcı. Artık Başkan Günel için önümüzdeki 5 sene icraat zamanı..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

NERESİ DEMOKRATİK

NERESİ DEMOKRATİK

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil