Ana Sayfa Gündem, Medya 26 Nisan 2021 246 Görüntüleme

23 Nisan balkonlarda kutlandı

Kuşadası’nda gün boyunca devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Belediye Başkanı Ömer Günel’in çağrısıyla saat 21:00’de balkonlara çıkan Kuşadalıların İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okumasıyla zirve yaptı.

Kuşadası’nda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 101’inci kuruluş yıl dönümü pandemiye rağmen coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Atatürk Meydanı’nda koronavirüs tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen resmi çelenk koyma töreni ile başladı. Kuşadası Belediyesi ise kısıtlama nedeniyle evlerinden çıkamayan Kuşadalılara yönelik bazı özel etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında, Tarihi Kuşadası Belediye Bandosu gün boyunca kentin tüm mahallelerinde sokak konserleri verdi. Türk bayrakları ve kırmızı-beyaz balonlarla süslenen 3 özel araç da DJ ve animatörler ile farklı mahallelerde çocukların sevdiği şarkıları seslendirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil