Ana Sayfa Dünya, Eğitim, Gündem, İletişim, Medya, Politika, Sağlık, Yaşam 7 Mayıs 2021 542 Görüntüleme

Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten ve ekibi pandemi döneminde esnafın yanında olmaya devam ediyor

Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten ile pandemi dolayısıyla yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirdik.

Sayın Öten pandemi döneminde neler yaşadınız?

Bütün sektörler gibi biz de çok sıkıntılı günler yaşadık. Ancak hep bu günler geçecek duygusu ile hazırlıklarımızı yaptık. Pandemi döneminde 423 taksi, 450 minibüs, yaklaşık 100 civarında nakliyecilerimiz ve yaklaşık 103 servis ile yarın sezon başlayacak gibi hazır bekledik. Yüzde 85 olarak eksikler tamamlanmış ve Covid 19’dan arındırılmış iş günlerini bekliyoruz. Her şeyimizle hazırız. Pandemi ile igili yasaklar nedeniyle hemşehrilerimiz sıkıntılı günler geçirmekte, aksaklıklar yaşanmakta ise, bunun için Kuşadası halkından özür diliyoruz.Zaruri ihtiyaçları karşılamak istesek de, kusurlarımızı pandemiye tutalım ve af dileyelim. Ancak, esnafımızı kredi anlamında destekleyen en önemli kurumlardan biri olduk.

Pandemi boyunca ne kadar kredi dağıttınız?

Pandemi dolayısıyla KREDİ KEFALET KOOPERATİFİMİZ ARACILIĞI ile 25 bin TL ek limitler dahil olmak üzere 7.931.220.00 TL bu yıl olmak üzere, geçtiğimiz yıl 28.026.332.00 TL kredi dağıttık. Yapılandırma sonrası yaklaşık 3.800,00 TL temerrüt faizi silindi. 2021 taksitleri 2021 Haziran ayına ötelendi.

Şu anda krediler verilmeye devam ediyor. Titizlikle başta şoför esnafı olmak üzere tüm esnafa destek olmak için çalışmaya devam ediyoruz.
Maske ve dezenfektan dağıtımlarında adeta rekor kırdık. Esnafımıza her konuda yardımcı olmaya çalıştık.

Teşekkürler, sayın Hüsnü Öten, başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil