Ana Sayfa Yazarlar 27.02.2023 1014 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

BELLİ BAŞLI SORULAR

Hepimizi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki can kayıpları ve sonrasında yaşananlar nedeniyle tribün protestoları dün de Beşiktaş-Antalyaspor maçında devam etti. Fenerbahçe taraftarlarının dün oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçında “Hükümet istifa” sloganı atmasının ardından, Beşiktaş taraftarları da bugün oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçında attıkları sloganlarla hükümeti istifaya çağırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş-Antalyaspor maçında “Hükümet istifa” sloganı atılması üzerine Beşiktaş üyeliğinden istifa etti. Bununla kalmadı devamında bir çok MHP milletvekili , liderlerinin izini takip edip , Beşiktaş üyeliklerini sonlandırdıklarını dün akşam maç sonrası sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Sonuç olarak vatandaşların tepkisine tahammülsüzlük dün akşam da devam etti. ‘Hala çadır bulamayanları görmek istemiyoruz’ diyenler dün tribünden ses verince ayrışmalar başladı. Hem de daha cenazelerimizi tam anlamıyla kaldırmamışken , yaralarımız hala kanarken birbirimize parmak göstermeye başlamakta geç kalmamış olduk.

Ancak az önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sarsıntıların yıkıcı etkisi, olumsuz hava nedeniyle ilk birkaç gün Adıyaman’da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için helallik istiyorum.” açıklamalarında bulundu. İşte bunları dile getirenleri dahi ‘eğer kendilerince karşı mahallede ise’ şeytanlaştırma peşinde bir siyaset var ve bu artık yeteri kadar hepimizi yordu. Herkesin omuz omuza vermesi gereken bir dönemden geçerken üstelik.

Bende oluşan sorular şunlar. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz değil mi? İstifa sesinden bu kadar rahatsız olunuyor, hiç mi eleştiriye tahammül yok ülkemizde ? Hükümet istifa” sloganına “devletimizin yanındayız” diye karşılık vermek de çok ilginç. Hükümet istifa diyen devlet düşmanı mı? Hükümetle devlet aynı şey midir?

Bu kadar yanlış bir argüman kullanmak kimin aklına geldi acaba…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ADAYLARIN KRİTERLERİ

ADAYLARIN KRİTERLERİ

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil