Ana Sayfa Eğitim, Gündem 14 Mart 2023 230 Görüntüleme

Annelere uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından  kadınlara yönelik ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi ile ‘Kadın Destek Uygulaması’nın (KADES) tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde kadınlara yönelik ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi ile ‘Kadın Destek Uygulaması’nın (KADES) tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından ‘En iyi Narkotik Polisi Anne’ Projesi ve KADES uygulaması çerçevesinde; Köşk ilçesi Akça Mahallesi’nde incir işletmesinde çalışan 148 kadına, Bozdoğan ilçesinde bir fabrikada çalışan 57 kadına, Efeler, Kuşadası, Karpuzlu, İncirliova ve Sultanhisar ilçesinde İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 128 öğrenci velisine madde bağımlılığı belirtileri, uyuşturucu maddelerin çeşitleri, insan vücuduna zararları, KADES ve UYUMA projeleri konularında bilgilendirme eğitimi verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil