Ana Sayfa Dünya, Ekonomi, Gündem, İletişim, Politika, Yaşam 28 Nisan 2023 342 Görüntüleme

KUŞADASI’NDA HİZMET SEFERBERLİĞİ TAKDİR TOPLUYOR

Kuşadası Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde tamamladığı alt ve üstyapıyı yenileme çalışmaları bölge sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahalle Muhtarı Mustafa Kuşçu, “Mahallemiz yaklaşık 30 yıldır hizmet almıyordu. Belediye Başkanımız Ömer Günel’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen yatırımlarla kentin cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşuyor. Bu kapsamda Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği alt ve üstyapı çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Mahalle Muhtarı Mustafa Kuşçu, hazırlattığı pankartları sokaklara astırarak mahalle sakinlerinin çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Kuşçu, bölgenin yaklaşık 30 yıldır yatırım yüzü görmediğini belirterek, “Mahallemizde sürdürülen çalışmalar sayesinde sadece yollarımız değil, doğal gaz ve internet hatları, içme suyu hattı ve kaldırımlarımız da yenilendi. Ayrıca sokaklarımıza sıcak asfalt döküldü. Cumhuriyet Mahallesi, eski ve köhne halinden kurtulup, görünümüyle Kuşadası’nın en yeni mahallelerinden biri oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel’e mahallemizde yaşayanlar adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BULANTI

BULANTI

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil