Ana Sayfa Yazarlar 11.05.2023 807 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

MUHARREM İNCE ÇEKİLDİ

Kritik seçime 3 gün kala Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce çekildiğini açıkladı. ‘Atatürkçüler Meclis’te azınlığa düşmemeli. Memleket Partisi mutlaka Meclis’te olmalıdır. Her evden bir oy istiyorum.’ açıklamalarında bulundu.

Bir önceki yazımda da yazmıştım. Bu hayatta değişmeyen tek şey değişimin kendisi. Bu değişimin içinde seçim çalışmaları ve propagandaları da tamamı ile dönüşüm gösterdi. Eski mitingler , seçim müzikleri yerini çoğunlukla sosyal medya çalışmalarına bıraktı. Bunda yaşadığımız deprem felaketinin etkisini tabii ki görmezden gelemeyiz ancak sosyal medya artık en büyük güç. Partiler çalışmalarını ağırlıkla sosyal medya odaklı yapıyor.

Bu çalışmaların yanında kara propaganda mevcut sosyal medyada. Kendi adına en çok kullandığım sosyal medya organı Twitter. Siyaset takip etmek isteyen, gündemi kaçırmak istemeyen herkesin de en çok kullandığı sosyal mecra. Burada son 1 haftadır tarihin gördüğü en büyük kara propaganda Muharrem İnce’ye yapıldı. Önce para aldığı iddia edildi, doğru olmayan dekontlar paylaşıldı. Sonrasında da kendisinin fake görüntüleri , videoları akışa sürüldü. Benim takip ettiğim kadarı ile terbiye sınırlarını aşan , tarihte görülmüş en büyük siyasi baskıyı gördük belki de ..

Dün en çok oy alacağı iller İzmir ve Manisa mitinglerini iptal eden İnce’nin çok etkilendiği, yorulduğu ve üzüldüğü belli idi. Bu üzüntü ve stresin üzerine bir günlük dinlemenin ardından , Millet İttifakı lideri Kılıçdaroğlu’nun aldığı oy oranını (Konda ANKETİ)  görmesiyle İnce , çekilme kararı aldı. Vatana , millete kendisi için de hayırlı bir karar olması dilerim.

Ama şimdi kendisine ‘saraydan 5 milyon dolar aldı’ diyen troller veya sosyal medyaya sapık videolarını paylaşanlar utanır mı? Sanmam.

BU DÖNEMDE BAZI İNSANLARIN YÜZÜ KIZARMAZ OLDU..

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil