FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 3 Temmuz 2023 258 Görüntüleme

KUŞADASI’NDA DEFİN ALANI SIKINTISI YOKTUR

KUŞADASI’NDA DEFİN ALANI SIKINTISI YOKTUR

Kuşadası Belediyesi Mezarlıklar Amiri Gökhan Sövüt, yerel bir gazetede yayınlanan Güzelçamlı Mahalle Muhtarı Remzi Atıcı’ya ait röportajda, bölgede mahalle bazında defin yeri sıkıntısı yaşandığı ve ilgisiz kalındığı iddiasının gündeme getirilmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Kuşadası Belediyesi Mezarlıklar Amiri Gökhan Sövüt’ün konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Güzelçamlı Mahalle Muhtarı Remzi Atıcı röportajında, muhtarımızın ağzından yayınlanan haberin gerçeklerle ilgisi yoktur.

Kuşadası Belediyesi olarak ilçemiz genelinde, ilçe merkezimiz ve yeni katılan mahallelerimizde bulunan toplam 12 mezarlıkta defin hizmetleri, mezarlıkların bakımı ve defin ile ilgili bütün işlemleri yapmaktayız.

İlçemiz sınırları içerisinde ikametgah adresi ayrımı yapılmadan tüm vatandaşlarımızın defin işlemi sorunsuz olarak gerçekleştirilmektedir. Hiçbir vatandaşımızın mağduriyeti söz konusu değildir.

Kuşadası kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil