FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Eğitim, Gündem 4 Temmuz 2023 405 Görüntüleme

Kuşadası’nda Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Ambulans Helikopterle Hastaneye Sevk Edildi

Kuşadası’nda serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 15 yaşındaki A.T., önce Kuşadası Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından durumu ağırlaşan A.T., ambulans helikopterle Manisa Şehir Hastanesi‘ne sevk edildi.

Kuşadası’nda, A.T., dün serinlemek için denize girdi. İyi derecede yüzme bilmeyen A.T., bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Suda çırpınan A.T.’nin yardımına çevredekiler yetişti. A.T., sudan çıkartılarak, durumu sağlık ekiplerine bildirildi. Ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne götürülen A.T., tedaviye alındı. Durumu ağır olan A.T., buradaki ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Manisa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan A.T.’nin durumunun ciddiyetinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil