Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kültür, Magazin, Medya, Yaşam 4 Temmuz 2023 609 Görüntüleme

ÜNLÜ TELEVİZYONCU AYHAN SİCİMOĞLU SEVEN FOR LİFE THERMAL HOTELİ ZİYARET ETTİ

Ünlü müzisyen ve televizyoncu Ayhan Sicimoğlu, yelkenlisiyle Kuşadası’na geldi ve ayağının tozuyla 5 yıldızlı Kuşadası Seven For Life Thermal Hoteli ziyaret etti. Ünlü müzisyen, televizyon programı yapımcısı ve sunucu Ayhan Sicimoğlu yelkenlisiyle Kuşadası’na geldi.

Ayağının tozuyla Kuşadası’nda 5 yıldızlı Seven For Life Thermal Hoteli ziyaret eden Sicimoğlu,burada Feronya Restoranda hotelin Aşcıbaşısının hazırladığı yemeklere ve hotele hayran kaldı. Hoteli,yemekleri,Fereonya Restoranı ve Kuşadası’nı çok beğendiğini söyleyen Sicimoğlu, “Kuşadası’nda Thermal hotel olarak çok şık ve temiz bir işletme olmuş.Feronya Restoran da konumu,tasarımı ve konsepti ve şeflerin hazırladıkları yemeklere hayran kaldım.Herkesi de bu lezzetleri tatmaya ve doğal Thermal hotelde kalmaya davet ediyorum.

Ayrıca Kuşadası denizi, doğası ve cana yakın insanlarıyla çok güzel bir kent. Kuşadası’nın hastasıyım.” diye konuştu. Türkiye’nin turizm cenneti Kuşadası’na ünlülerin ilgisi giderek artmaya başladı. Yelkenlisiyle Kuşadası’na gelen Ayhan Sicimoğlu, kentin sahip olduğu doğal güzellikler ile cana yakın insanlarına hayran kaldığını ifade etti. Bir süre yemek yiyip şeflerle ve otel yönetimiyle sohbet eden Sicimoğlu, Kuşadası’na yerleşmeyi planladığını da açıkladı.

Ayrıca, geçen yıl düzenlenen Sokak Festivali’nin fikir babası olan Sicimoğlu, bu yılki festivalde de yer alacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil