FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor 18 Temmuz 2023 432 Görüntüleme

Şakir Eviz’den haber sitemize özel açıklamalar

Kuşadasıspor’un sponsorluğunu yıllarca yapmakta olan, aynı zamanda kulüp yöneticisi olarak hizmet vermeyi sürdüren tanınmış iş insanı Şakir Eviz, Kuşadasıspor için yeni sponsorların ortaya çıkması adına bir süreliğine geriye çekileceğini, daha iyi imkanlar sunacak kişilerin/sponsorların ortaya çıkmasını bekleyeceğini belirtti.
Gazetemizin soruları üzerine açıklama yapan Şakir Eviz, yıllardır her türlü yanlış algıyla mücadele ettiklerini, bunun sonucunda da bu kararı almak zorunda kaldığını bildirerek, Kuşadasıspor’a yeni sponsorların destek olmasını, kendisinin de yine destek vermeyi sürdüreceğinin altını çizdi.
Kuşadasıspor’un ihtiyaçlarının her geçen gün arttığını belirten iş insanı Şakir Eviz, daha çok sponsorun daha çok başarı anlamına geleceğini ifade etti.
Kuşadasıspor, çok uzun yıllardır, Şakir Eviz’in sponsorluğunda, hatta rekor seviyede desteklerle ayakta kalmaktaydı.
İş insanı Eviz, takıma yönelik desteklerini sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil