FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Yazarlar 2.08.2023 740 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

KUŞADASISPOR NEREYE?

Kuşadasıspor , kentin en önemli değerlerinden. Bundan 25 sene önce , çok küçük olmama rağmen Engin Berberoğlu’nun Belediye Başkanlığı döneminde (kendisinin takıma verdiği destek unutulmaz) takımın Süper Lig mücadelesi verdiği , hücum hattında İlhan Mansız ve Feyyaz Uçar’ın oynadığı dönemdeki kentteki heyecanı hiç unutmam. Büyüklerim de hiç unutmamıştır elbette.

Sonrasında siyah beyazlılar uzun yıllar  adeta fetret devrine girdi , amatör kümelerde mücadele verdi. Son dönemde yeniden 3.lige adım atan burada da zirve mücadelesi veren temsilcimiz hedefini eski günlerine dönme odaklı hale getirmiş durumda.

Ancak ; son günlerde yaşananlar , taraftarları ve Kuşadalıları endişeye sevk etmiş durumda. Uzun bir süredir takımın sponsoru olan Şakir Eviz (kendisine gelen söylemlerden de olabilir) bu sene sponsorluktan çekildiğini açıklayınca Kuşadasıspor resmi hesabından duyuru geldi.

SİTEMLİ PAYLAŞIM

Sponsorluk için çağrı yapan Kuşadasıspor , sonrasında bir süre bekledi. Ancak bu çağrının hiç bir karşılık bulmaması üzerine sitemli bir paylaşım yaparak, “Kuşadasıspor forma sponsorluğu için verdiğimiz ilana hiçbir müracaat olmamıştır. Kuşadası’nda iş yapan değerli iş insanlarına gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Aktüel Ada sosyal medya hesabından bunu duyurduğumuzda ; inanılmaz reaksiyon geldi. Taraftarlar da sponsor bulunmaması nedeniyle kentteki iş insanlarına tepki gösterdi , hatta bazı yorumlar eleştiriden öteye gitti.

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANDI

Ben burada biraz öz eleştiri yapmamız gerektiği düşüncesindeyim. Eviz yapı yıllardır sponsor iken ‘belki teşekkür beklerken ya da beklemez iken’ ‘neden hep Eviz Yapı’ tarzında ve hatta daha ötesinde eleştiriler aldı. Son dönemde daha ağırlarını yaşadığını hali hazırda hepimiz takip ettik.

Evet Eviz Yapı sponsorluktan çekildi arkadaşlar. Sonuç ne peki ? Takım sponsorluk ilanı açtı ve tek bir teklif dahi alamadı.

Herkes birbirini çok kolay suçluyor , hedef gösteriyor. Bu birilerine ders olur mu sanmıyorum ama bu haddini aşan eleştiri ve karalamaların sonuç vermeyen bir enerji yaratmaktan öteye gitmediği ortada ..

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ABLANIN KOLORİMETREYE ETKİSİ

ABLANIN KOLORİMETREYE ETKİSİ

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil