FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Spor 5 Eylül 2023 259 Görüntüleme

Sokaklar basketbol ile coşacak

Kuşadası Belediyesi tarafından tamamen spor aktivitelerine yönelik olarak tasarlanan Avukat Doğa Tokuçoğlu Parkı, sokak basketbolu tutkunlarının gözdesi oldu. Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun standartlarına uygun olarak yapılan bir basketbol sahasına sahip olan parka, özellikle gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Kadınlar Denizi Mahallesi’ndeki Avukat Doğa Tokuçoğlu Parkı, sokak basketboluna gönül verenlerin uğrak noktası oldu. Uluslararası Basketbol Federasyonu’nun standartlarına uygun gece aydınlatmalı bir basketbol sahasının bulunduğu park, her gün basketbol oynamak için bir araya gelen gençleri ağırlıyor.

TURNUVALAR DÜZENLENECEK

Türkiye’de 90’lı yıllarla beraber salondan çıkıp sokak kültürüyle birleşerek sokağın da oyunu olan basketbolun keyfini doyasıya çıkaran gençler, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşme fırsatı da buluyor. Kent mobilyaları ve kameriyelerin de yer aldığı parkta ayrıca farklı spor aletleri bulunuyor. Avukat Doğa Tokuçoğlu Parkı, yılın belirli dönemlerinde basketbol turnuvalarına ev sahipliği yapacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil