FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kadın, Kültür, Medya, Sağlık, Yaşam 7 Eylül 2023 269 Görüntüleme

ASLI ATAY KİMDİR?

19.10.1991 İstanbul’da doğdum. Tabi memur çocuğunun memleketi olmaz, anneden babadan Urfalıyım :)) Anadolu Teknik Lisesi Bilişim Teknolojileri Yazılım Bölümünden sonra Celal Bayar’da Bilgisayar Programcılığı okudum.Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ile lisans diplomamı aldım.O zamanlar tek istediğim meslek polislikti.Tabi bunların öncesinde arkadaşlarımı örnek alarak daha üniversiteye hiç yazılmamışken ben çalışacağım dedim.Babam itiraz etmedi.Tanıdığı bir kot mağazasında işe girdim, sabah 8 akşam 8.Oturmak yok, haftalık cüzi miktar vs Babam hiç ağzını yormadan böyle dersimi vermişti, o gün bugündür üniversite hala okurum.

Kpss, polislik diye sınavdan sınava koşarken ailem Güzelçamlı’dan yazlık aldı. Geçici olarak iş bulayım derken Kuşadası’nı göze alamıyorum çünkü hiç görmedim bile. Oradaki migrosa başvurdum, biz iki üniversite mezununu alıp reyona püskevit dizdiremeyiz demişlerdi. Çok sinirlenmiştim :)) Ama bu beni patronluğa götüren ilk hareket olmuştu Yapacak birşey yok sabah bindim dolmuşa bilmediğim memleketin taaaa içine adaya geldim.Protim İşitme Cihazları vardı, Kuşadası şubesi sekreter arıyordu, işkurdan görmüştüm. Konuştuk, tanıtım pazarlama ayak işleri hahaha, sonrasında göreceksiniz ayak işlerini. Çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazsın demişler.Tanıtım pazarlama ile meşgul olurken içimdeki cevheri farkettiler ve şirketin merkezine Kütahya’ya gittim işitme cihazları üzerine eğitim aldım.Kuşadası Şube Müdürü olarak geri döndüm.Bir süre daha öyle çalıştıktan sonra devredilmesi konusu gündeme geldi.E işin en altından başlamışım bir kere , çevremin de olumlu konuşmaları üzerine devredilemediği için kapanınca aynı yerde ben açmaya karar verdim.2018 Ordan oraya bir şeyler yapayım diye koştururken üniversite sınavına da tekrar girdim.İşitme merkezinde mesul müdür olunan konumu yani Odyometriyi kazandım %75 burslu, Nişantaşı Üniversitesi.Çalıştım, okudum bitirdim, günübirlik dahi İstanbul’a gidip geldim,az çile çekmedim. Tek kişilik dev kadro olarak işin başına tam anlamıyla geçtim.İşimin hem alaylısı, hem mekteplisi oldum.

Bu arada yine boş durmadım.Sosyolojiyi kazandım, toplum psikolojisi beni yorunca 2. senesinde bıraktım.5 sene böyle pandemisiyle,okuluyla,kriziyle geçti.Daha önce de demiştim.Ben aslı, gitmiyorum!!Demek koltuk sevdası bende de var :)) Aslında bu sene ki hedefim, Odyometriyi odyoloji lisans eğitimi ile tamamlayıp Kuşadası’nın ilk ve tek Odyolog’u olmaktı.Ertelemek durumunda kaldım lakin yine birşeyler yapabilmek adına Mimarlık ve Şehir Planlamayı kazandım.Bu bitince o hedefe tekrar geri döneceğiz.Şimdilik Odyometrist olarak sizlere hizmet vermekten, unuttuğunuz sesleri tekrar hatırlatmaktan size kulak olmaktan çok büyük keyif alıyorum.Birlikte birşeyler yapabildiğimiz,ilerleyebildiğimiz için gurur duyuyor olup, beni aranıza kabul ettiğiniz için de teşekkürlerimi iletiyorum.

Kuşadası’nın ve halkının özgürlüğe kavuştuğu 7 Eylül 1922’de düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TURİZM

TURİZM

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil