Ana Sayfa Asayiş, Gündem, İletişim, Medya, Sağlık, Yaşam 25 Eylül 2023 420 Görüntüleme

TAKTI BU KADIN!!!

Gündemimiz Kuşadası Gençlik Caddesi.. Nam-ı diğer Okullar Caddesi… Kuşadası tek yön trafiği uygulamasına geçtiğinden bu yana sahilden yukarıya uzanan tek çift yönlü caddesi… Bu uygulama hangi pencereden bakarsak bakalım çok yanlış…

Birincisi bu caddenin Sahil tarafında yılların Kaya Aldoğan Lisesi… Üst tarafında ise yılların Atatürk Ortaokulu var Yani yüzlerce öğrencinin yaya olarak hareket halinde bulunduğu bir cadde… Buna bir de Yeni Belediye binasının yoğunluğu eklendi…

İkincisi bu cadde yılların asfaltlamalarıyla çok dik ve biçimsiz bir hal almış.. Bir de kaygan.. Bu yetmemiş kontrolsüz kavşakta DUR Tabelası rampayı patenaj yaparak çıkan arabalara doğru çevrili… Daha da yetmemiş zaman zaman nereden geldiğini bilmediğim bir su akıntısı çıkış yolunu Buz Pateni Pistine çeviriyor… Sonuç olarak bu yolda her gün ya bir kaza oluyor ya da kalan arabalardan dolayı Gelin Alayı gibi bir korna resitali başlıyor..

Çektiğim ve Sosyal Medya da, paylaştığım kaza resimleri yolda kalan araç videoları yüzünden yakın çevrem yoldan çok bana üzülmeye başladı… Kendini helak etme.. Üzülme gibi teselli sözcükleri ile benim için pek endişe eder oldular.. Evren bile benimle dalga geçti sanki.. Oturduğum binanın bahçesine tepetaklak Murat 124 uçtu.. Arzu bak çekim gücü.. Keyfine bak sanane elalemin derdinden dercesine..

Velhasıl kelam TAKTIM…

Verdiğim dilekçeler kabul görmediği gibi uygun bulunmadığı sürece.. Belediye Başkanına yakın dostlarım bu konuyu ciddiye alıp da öncelikli saymadığı sürece… Hergün gözümün önünde insanlar maddi ve manevi kayıplar yaşadığı sürece..ben yazmaya … Resim ve video çekmeye devam edeceğim..

Bu sorunlu yola bir çözüm bulunması için de gerekirse başıma HUNİ takıp trafiği keseceğim… Çünkü bu yolda kayıp düşen herhangi bir motorlu çocuk benim evladım..

Çünkü bu yolda çekme karavanıyla kalıp çekici bekleyenler benim kardeşim Çünkü bu yolda patenaj yapıp endişe eden benim ailem… Ben bu gözle ve kalple bakıyorum hayata…

Çıldırmama az kaldı..

Başkanım nerde…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil