FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Sağlık, Yaşam 27 Eylül 2023 322 Görüntüleme

İSTANBUL’DAN KUŞADASI’NA ARTAN TAYİN TALEPLERİ

Aydın ve Kuşadası’na İstanbul’dan sosyo-ekonomik sebepler ve deprem endişesi nedeniyle tayin isteyen, Eğitim ve Sağlık sektöründe çalışan kadrolu memurların tayin isteği büyük yoğunluğa neden oluyor. Tayin için başvuru sayısının rekor seviyelere ulaştığını ifade eden üst düzey yöneticiler; özellikle İstanbul’da görev yapan Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı kadrosunun Aydın ve civar bölgelerine tayin yaptırmak için yoğun başvurularda bulundukları öğrenildi.
Son aylarda artan taleplerin, sıkı bir şekilde denetlendiği ve sırada bekleyen kadrolu personelin taleplerinin büyük bölümünün karşılanmasının imkansız olduğu, bu nedenle başvuruların bekletildiği bildiriliyor…

Çok sayıda öğretmen ve sağlık personelinin İstanbul’dan uzaklaşmak için tayin çözümüne başvurduğu gözlemlenirken, yaşanan ekonomik sorunlar ve İstanbul’da her an yaşanacak deprem korkusunun etkili olduğu ifade ediliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil