FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Dünya, Gündem, İletişim, Medya, Yaşam 9 Ekim 2023 293 Görüntüleme

DÖRT BÜYÜK YOLCU GEMİSİ KUŞADASI’NDA

Dünyanın ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası Ege Port Limanı’na aynı anda 4 gemi yanaştı. 6 bin 360 turist günübirlik olarak Kuşadası’na giriş yaptı.

Dört büyük yolcu gemisi Kuşadası’nda

Dünyanın ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Aydın’ın Kuşadası ilçesi Ege Port Limanı’na aynı anda 4 gemi yanaştı. 6 bin 360 turist günübirlik olarak Kuşadası’na giriş yaptı.

Kruvaziyer turizmi için önemli merkezlerden biri olan Kuşadası’ndaki Ege Port Limanı’na bu sabah Bermuda bayraklı Celestyal Journey, Panama bayraklı MSC Poesia,

Bahama bayraklı Norwegian Jade ve Bahama bayraklı Wind Star olmak üzere 4 büyük kruvaziyer yanaştı.

Gemilerden inen 6 bin 360 yolcudan tur programına katılan turistler, Efes ve Meryem Ana Evi turuna katılmak üzere otobüslerle limandan ayrıldı. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası merkezinde kalarak  yenilen turistik çarşılarda alışveriş yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil