FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Yazarlar 19.10.2023 290 Görüntüleme

Araştırmacı , Yazar

YA HERRO YA MERRO !

BOP ve Büyük İsrail projesinde yeni ve büyük bir aşamaya geçildiği apaçık ortada.

İnsanlığın baş belası, sahte müttefikimiz ABD nin belli ki, bizimle ilgili planları var. Sokaktaki vatandaş bile, artık asıl hedefin Türkiye olduğunun farkında.

Plana göre,

* Lübnan’dan, Hizbullah İsrail’e saldırıyor gerekçesiyle Lübnan’ın bir kısmı işgal edilecek.

* Suriye’nin güneyinden İsrail’e top atışları yapılıyor bahanesiyle de Suriye’nin güneyi işgal edilecek. Bu isgaller için uçak gemilerindeki uçaklar İsrail’e destek olacak. Dışarıdan bir başka ülkenin müdahalesini önlemek ve caydırıcı olmak için böylesine büyük bir güce ihtiyaç duyuyorlar. Operasyonu, çok ağır hava bombardımanı ile kısa sürede bitirmek istiyorlar. Hesaba göre, bu işten İsrail karlı çıkacak, topraklarını genişletmiş olacak.

* PKK/PYD ye kararlılıkla, yıllardır desteğini sürdüren, SİHA’mızı düşürerek kendince bize göz dağı veren, dünyanın en büyük malum terör devleti; bölgeye bu kadar büyük bir gücü boşuna yığmıyor. İsrail ve Hamas bahane. Asıl hedef İran ve Türkiye. Burnumuzun dibine konuşlandırdığı bu büyük hava gücü ile öncelikle hava operasyonlarımızı engellemeye çalışacak. Bizi sindirebilirse, ardından büyük İsrail ve BOP planını uygulamaya devam edecek. Sırada, bizden ve İrandan toprak kopartmak var.

Arz-ı Mev’ud bir hesaba göre Nil’den Fırat’a kadar olan sahayı içine almaktadır. Fırat’a kadar, ibaresi bilindiği gibi Güneydoğu Anadolu’nun büyük bir parçasını da içine almaktadır. Israil, Sureyinin güneyinden toprak koparabilirse, PKK ve PYD ile birleşerek sınır komşumuz olmanın hesabını yapıyor. ABD nin de başından buyana arzusu bu. PKK ve PYD yi güçlendirme çabalarının altında yatan da bu. Türkiye’nin yoğun hava operasyonları ABD ve İsrail’i fena halde rahatsız ediyor.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye bu oyunu bozacak güce sahiptir. Herşeyi göze almış kararlı bir duruş bu emperyal eşkiyalara geri adım artıracaktır. Nitekim, ABD uçak gemisi Antalya açıklarında doğalgaz arayan Abdülhamit Han gemimizin yakınlarına demirlemişti. 2. Uçak gemisi de aynı rotada ilerliyordu.Türkiye 16-20 Ekim tarihleri arasında bölgede NAVTEX ilan edip tatbikata başlayınca, ABD, uçak gemilerini güney Kıbrıs açıklarına çekmek zorunda kaldı. Kararlılık budur işte! Herşeyi göze aldığımızı, zarar görürsek, misliyle karşılığını vereceğimizi göstermek zorundayız. Türkiye o kadar kolay lokma değil. Zaferlerle dolu şanlı tarihimiz bunun en güzel örnekleriyle dolu.

Ya herro ya merro, Halep ordaysa arşın burda.

İlyas Erbay

ilyas.erbay@gmail.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil