Ana Sayfa Dünya, Gündem, İletişim, Kadın, Kültür, Politika, Yaşam 28 Ekim 2023 252 Görüntüleme

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL : ‘CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLUYORUZ’

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yaptığı duyuruda tüm Kuşadalıları 100. Yıl Kortejine davet etti.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü geleceğin teminatı olan çocuklar ve gençler ile birlikte coşku içerisinde kutlamak istediklerini belirterek “100. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı’nı bu yıl hak ettiği biçimde kutlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok sevdiği ve büyük önem verdiği Cumhuriyet coşkusunu gönüllerince yaşayabilmesi için bir çok etkinlik düzenledik. Tüm Kuşadalıları bekliyoruz” dedi.
Günel ; ‘Cumhuriyetimizin 100. yılını tüm Kuşadalılar birlikte kutluyoruz. 🇹🇷
29 Ekim Pazar günü saat:19.00’da Kısmet Otel Kavşağı’nda başlayacak olan Cumhuriyet Kortejimiz ve Belediye Hizmet Binası önünde Hande Yener konseriyle 100. yılı karşılıyoruz! 😊
Tüm hemşehrilerimi Cumhuriyet coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum. ‘ açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

POLİTİK–a

POLİTİK–a

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil