Ana Sayfa Gündem, Kültür, Medya, Politika, Yaşam 6 Kasım 2023 212 Görüntüleme

ECEVİT/ KILIÇDAROĞLU

Bana göre Türkiye siyasetinin iki bizden iki dürüst naif insanı. B.Ecevit’i 90’lı yılların başında Söke mitinginde izlemiş çok etkilenmiş her zerrem de dürüstlüğünü hissetmiştim.Ve yine ilk oyumu bu vesileyle 1999 seçiminde kendisine kullanmıştım.Bu benim için ise bir onur bizden bize desteğimdi.

Kemal Kılıçdaroğlu ise, ne yalan söyleyim Ecevit’ten sonra dürüstlüğünü en çok hissettiğim siyasetçi olmuştu. Yine sayın Kılıçdaroğlu’na oy kullanmak destek vermek tarafımda her zaman farkındalıktı mutluluğumdu.

Evet Türkiye siyasetinden iki farklı ve iki aile kavramını iyi ve örnek yaşayan insan geçmiştir.

Ecevit ve Kılıçdaroğlu ! 5 kasım dürüst, şair, naif insan Ecevit’in ölüm yıldönümüdür, kendisini bu nedenle rahmet saygı ve sevgiyle anıyoruz. Ve yine 5 kasım bugün, chp lideri Kılıçdaroğlu’nun artık genel başkan olmadığı demokratik gün. Şüphesiz Türkiye’den bir Kılıçdaroğlu bir Ecevit geçti. Daha da ziyadesi dürüst insanlar ahlaklı siyasetçiler geçti.

Onları çok özleyeceğim özleyeceğiz.

Teşekkürler Ecevit Teşekkürler Kılıçdaroğlu.

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil