FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Yazarlar 15.11.2023 372 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

ÖMER GÜNEL’İN USTALIK DÖNEMİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, seçim sürecini değerlendirdi.
Ömer Günel’e çeşitli sorular yönelten basın mensupları, yerel seçim süreci ile ilgili olarak, ilk işaretleri de almış oldu..
Bu anlamda toplantının verimli geçtiğini söyleyebilirim.
Sayın Günel’i; hem temkinli, hem de özgüvenli bir siyasetçi olarak, 4.5 yılda mesafe kaydetmiş bir belediye başkanı olarak gördüm.
Geçen seçimlerde fikir beyan edebilmek zordu ve böyle olması da çok doğaldı.
Ömer Günel henüz hizmetleri ile tanınmıyordu.
Ancak, bu dönem yapmış olduğu hizmetler ile teraziye çıkacak.
Bence de gözlemlerim itibariyle, sayın Ömer Günel’in hizmet süreci kendisinin de ifade ettiği gibi talihsizliklerle başladı.
Önce pandemi, ardından da ekonomik kriz yerel yönetimin hizmetlerini sekteye uğratabilirdi.
Ancak, Ömer Günel krizleri kendisi için bir fırsat haline dönüştürmek istedi.
Pandemide maske üreterek, ülke gündemine gelen Kuşadası Belediyesi, iyi bir sınav verdi.
Öte yandan, Kuşadası Belediyesi, ekonomik krizde de sosyal belediyeciliği ön plana çıkardı.
Benim de sorum bu yönde oldu.
“Ekonomik kriz yaşayan ülkemizde sosyal belediyecilik yaparken zorlanıyor musunuz?”
Bu soruya Ömer Günel’in verdiği yanıt, “her türlü zorlanmaya karşın halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve benim döneminde yatağa aç giren tek bir yurttaşım olmayacak”, şeklinde oldu. Günel, yerel seçim sürecini de şöyle değerlendirdi.
Yerel seçimlerde, hiçbir siyasi rakibini küçümsemeden çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Günel, “rakiplerimiz koltuktan kalkmadan biz yolumuzu yarılamış olacağız”, şeklinde konuştu.
“Çalışmalarımın hızlılık ve çeşitlilik açısından samimiyetle değerlendirilmesini isterim,” şeklinde konuşan Ömer Günel, basın mensuplarının da bazı kriterlerle bakarak tahlillerde bulunmasını ıstedi.
Bizim buradan önerimiz; sayın Ömer Günel’in görev sürecini yaşarken kırgınlık yaşadığı herkesle ve basın mensuplarıyla bir şekilde barışarak, yerel seçimlere girmesi…Bu taktirde de bir başka hizmeti daha gerçekleştirmiş olacaktır. “Kuşadası’nda aç insan kalmadığı gibi, belediye ile kırgın tek bir insanımız dahi kalmamalı”, şeklinde düşünüyorum..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil