Ana Sayfa Gündem, Politika, Yaşam 30 Kasım 2023 198 Görüntüleme

ADA’da SİYASET ?

İnsan Kuşadası siyasetini izlediğinde başı dönmemesi imkansız. Eminim ki Cem Yılmaz Kuşadası’na gelse biraz bu şehirde yaşasa sanırım kendisine baya bir malzeme çıkacaktır.

Dün İyi parti genel başkanı sayın Akşener, Kuşadası belediye başkan adayı Behçet Alp olduğunu açıkladı. Evvala hayırlı olsun Behçet bey ve İyi parti adına. Ama insanız işte, bu gelişmelere ister istemez çok şaşırıyoruz ve de açıkçası oldukça istikrarsız buluyoruz.

Çünkü Behçet Alp yaklaşık 5 yıl Chp ve İyi parti ittifaklı belediye yönetimini yerden yere vurmuştu. İlginç olan sanki bunların hiç birisi yaşanmamış gibi Behçet bey, İyi partiden b.başkan adayı olurken, İyi partili değerli meclis üyeleride Behçet beyin tüm yaptığı eleştirileri atlayarak, Behcet Alp paylaşımlarını siyaset gereği sosyal medya hesaplarında paylaştıklarıdır.

Zannederiz ki bunun adı Ada’da siyaset ! Kuşadası siyaseti. Kuşadası makyavelist siyaset. Maalesef ama öyle. Üzgünüm oldukça üzgünüz. Ada’da ki siyaset bu kadar niteliksiz olmamalı !

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil