Ana Sayfa Gündem, İletişim, Medya, Politika, Yaşam 30 Aralık 2023 342 Görüntüleme

AK Parti Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Sema Yurttutan Sivri ile çalışmalarını aktaran bir söyleşi gerçekleştirdik

AK Parti Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Sema Yurttutan Sivri ile 2023 yılının son günlerinde gerçekleştirdiği parti çalışmalarını gazetemize şöyle aktardı.

Sözlerime başlamadan evvel, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü alçak saldırısında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize, sabırlar ve başsağlığı ; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Geçtiğimiz Salı günü Genelbaşkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile düzenlenen istişare toplantısı ve temayüle iştirak ettik. Ak Parti Genel Merkezde yerel seçim gündemli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Sayın Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir, Merkez Karar ve Yürütme Kurulu üyemiz Sayın Mehmet Umut Tuncer , Aydın Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Savaş, Sayın Seda Sarıbaş, Sayın Ömer Özmen ve İl Başkanımız Sayın Gökhan Ökten, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ebru Alp Kayır, İl Gençlik Kolları Başkanımız Ozan Ancın ve 17 ilçede 3 Kademe İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları da katıldı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan toplantıdaki konuşmasında; “Burada ortak bir aklı tecelli ettirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. En derin ve en kapsamlı istişareleri yaparak ortak aklı hep beraber üreteceğiz.” diyerek Aydın Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının seçiminde ‘ortak aklın’ esas alınacağını belirtti.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız bütün bu süreçlerde bir AK Parti geleneği olan, her türlü demokratik temayülün gerçekleşmesi, hem vatandaşlarımızın hem de teşkilatlarımızın demokratik iradesinin tam tecelli etmesi için çeşitli mekanizmaların çalıştırılması talimatını vermiştir. Türkiye’nin en büyük siyasi hareketi olan teşkilatlarımızın iradesinin tam olarak görülmesi için yapılan temayüller bu çalışmalardan en önemlisidir. Bu düstur ve siyasi tarz, aslında bizim demokratik anlayışımızın en aşağıdan en yukarıya kadar siyasi kararları şekillendirmesi Türkiye’deki bütün siyasi partilere örnek olacak bir modelidir. Bu modeli güçlü kılmak için ilçemizde 3 kademede çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız bu toplantıda her kademeden 30’a yakın il ve ilçe başkanlarına söz vermiş, görüşlerimizi dinlemiştir. Kuşadası ilçe kadın kolları başkanı olarak söz verilenler arasında olmak ilçe teşkilatımızı ve şahsımı ziyadesiyle gururlandırmıştır. Bu konuşmamda: Kuşadasını Ak Belediyecilikle bir araya getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekte olduğumuzu belirttim. Liderimiz en büyük ve ciddi motivasyon kaynağımız.

AK Kadınlar olarak, Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi ilçemizin her noktasını hizmet ve gönül belediyeciliğiyle buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. 31 Mart 2024 tarihinde, iktidarımıza duyulan güveni yerel seçimle taçlandırmak istiyoruz. Bizim Ak Parti olarak yerel yönetimlerdeki en büyük gayemiz hizmettir. Bu hedefe ulaşmak ve Cumhurbaşkanımıza en fazla desteği sağlamak adına teşkilat olarak sahada çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçe Başkanımız sayın Fatih Sarıgöz, Gençlik Kolları Başkanımız Mert Berk Apak ile birlikte kadın kolları olarak Seçim Koordinasyon Merkezimizce programlanan ziyaretlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra Belediye başkan aday adaylarımızın da saha çalışmaları diğer yandan hızla devam etmektedir. Öte yandan İlçe Kadın Kolları Başkanlığı atamamız sonrası partimize gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.

31 mart 2024 gecesi alacağımız sonucun Aydınımız için, Kuşadamız için hayırlara vesile olmasını ve bizleri Türkiye yüzyılına taşımasını ve de 2024 yılının tüm Kuşadası halkına sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ediyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil