Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kültür, Politika, Yaşam 17 Ocak 2024 223 Görüntüleme

MEHMET SEMERCİ ve CHP’li OLMAK

2005 Aydın CHP il başkanlığı seçiminde hiç unutmuyorum, dönemin chp milletvekili rahmetli Mehmet Semerci şöyle bir konuşma gerçekleştirmişti: genel merkez aday gösterirse iyi, aday göstermezse kötü! Öyle şey olmaz, iyi bir chp li ne olursa olsun chp den vazgeçmez. Zaman gelir haksızlığa uğrar yine vazgeçmez. Ama bu örgüt öyle büyük bir örgüttür ki, gün gelir senin hakkını yine sana teslim eder verir, yeter ki sen vazgeçme yeter ki sen duracağın yeri bil mücadele et…

Aslında bugünlere baktığımda rahmetli M.Semerci’yi çok daha iyi anladığımı farkediyorum. Genel merkez seni aday gösterirse iyi, göstermezse çok kötü ! Kötülemek çamur atmak ne kadar kolay oldu bugünlerde, istediğini alamayan mızıkçı çocuklar gibi. Fakat bugün chp’yi kötüleyenler inanın o masum çocuklar gibi saf da değiller, açıkçası çok kötüler.

Siyasi bekaları olmayınca bazen örtülü başka partilere destek verirler, bazen de açık açık istifa edip başka bir partiye geçerler. Ve en acısıda kötüleyerek çamur ata ata giderler.Çünkü sanırlar ki dünya onların etrafında dönüyor, sanırlar ki onlar gidince chp bitecek kaybedecek, ama chp değil, gidenler kaybetti hep, chp 100 yıldır yaşarken onlar unutulup gittiler.

Evet o gün çok idrak edemediğim çok değerli vekilim Mehmet Semerci’yi, şimdi çok daha iyi algılıyor anlıyoruz. Rahmet ve Saygıyla. Chp li olmak Mehmet Semerci olmaktır.

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil