Ana Sayfa Dünya, Gündem, Kültür, Medya, Politika, Yaşam 17 Ocak 2024 279 Görüntüleme

ZAFER PARTİSİ KUŞADASI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI SARP GÜREL TURİZMCİLERİN GENÇ DİNAMİK SESİ

Zafer Partisi Kuşadası Belediye Meclis üyesi aday adayı Sarp Gürel gazetemize özgeçmişini aktaran bir paylaşımda bulundu.
Sarp Gürel kendisini şöyle tanıttı:
27 Ekim 1997 İzmir konak doğumluyum. Babam Uğur Gürel Söke, annem Meryem Kavafoğlu İzmirli ancak ben doğma büyüme “Adalı”yım.
Naci Akdoğan Kolejinin ardından otaöğrenimim için Ted Aydın Koleji, lisede İzmir Takev Alman Koleji’ni bitirdim. Bu sırada Alman Hükumeti’nin C1/B2 sınavlarını kazanıp Köln Üniversitesi’nden kabul aldım. Ancak tercihim memlekette kalmak olunca Yaşar Üniversitesi İngilizce işletme bölümünü tercih ettim. Ve başarı ile mezun oldum.
2018 yılında Kuşadası Balıkçılar Meydanı’nda bulunan Birrada Pub ile hizmet sektörüne giriş yaptım. Bu sayede genç bir esnaf kardeşiniz olarak malum Kuşadası halkının ve esnafın sorunlarını yakından inceleme fırsatım oldu. Yakın zamanda da “Nine’s Up” adlı işletmemizi açarak Kuşadası halkına hizmet vermeye devam etmekteyim.
Siyaset ile ilgilenmem lise dönemimde İzmir’de Ülkü Ocakları’na katılarak başlamıştır.2020 yılında İyi Parti üyesi olmam ile bakış açımıza yeni bir boyut katarak, siyasete ilk resmi adımımı atmış oldum. Sonrasında da 2023 yılında Prof. Dr. Ümit Özdağ ile tanışma fırsatı yakaladığımda şuanki partimiz olan Zafer Partisi saflarında memlekete daha verimli bir şekilde hizmet verebileceğim kanaatine varmam ile birlikte Aydın İl Başkanımız Mustafa Tunca Onay Bey’in davetiyle Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı yönetiminde rol almaya başladım. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Zafer Partisi Kuşadası 2. Sıra Belediye Meclis Üyesi olarak karşınızdayım.
Genç ve Ata’mızın çizgisinde bir milliyetçi kardeşiniz olarak ve bir Adalı olarak desteklerinizi bekliyorum. Kuşadası için çalışmaya başladık, Zafere inanıyoruz.
Saygılar dilerim.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil