Ana Sayfa Yazarlar 10.02.2024 870 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

SEÇİM BAHANE TANITIM ŞAHANE

Aynı gün içerisinde Halk TV’de İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde yayınlanan “Yeni Bir Sabah”, Haber Türk’te Hülya Hökenek’in hazırlayıp sunduğu “Gün Ortası” ve TV 100’de yayınlanan Elif Tümen ile “Güne Bakış” programlarına canlı yayın konuğu olarak katılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, farklı bir seçim stratejisi izliyor.

Dikkat ediyorum da, ulusal medya üzerinden siyasi çalışma yürüten çok az sayıda siyasetçi var. Kuşadası gibi turistik bir ilçenin siyasetçilerinin, siyaseti ülke geneline taşıması performans ve iletişim becerisi gerektiriyor.

Halk TV’den İsmail Küçükkaya Kuşadası’nı çok iyi tanıyan bir isim. Daha önce de Kuşadası programlarına katılan Küçükkaya, gazetemiz Aktüel Ada’nın tanıtımına da büyük destek vermiş değerli bir gazeteci.  Hem de tek kuruş talep etmeden… Gönüllü yapılan bu katkı için ne kadar teşekkür etsek az. Az rastlanır bir gazeteci dayanışması. Günümüzde, böyle gazeteci örnekleri pamuklara sarılmalı.

Dün gün boyu bu saydığımız programlar, Kuşadası’nda ilgiyle izlendi. Yani dün itibariyle herkes televizyon başındaydı.

Kuşadası’nın Türkiye basınında ağırlanma günü gibiydi.

Sanırım seçim dönemlerinin en farklı ve ilginç olanını izliyoruz.

Hedef büyüten bir siyasete çok ihtiyacımız var.

Umarım hedefler giderek büyür ve ülkenin gündemine güzel sohbetlerle gireriz.

Hani bir deyiş var.

Gönül didarı yari görmek ister, kahve bahane..

Seçim bahane, tanıtım şahane..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HODRİ MEYDAN

HODRİ MEYDAN

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil