Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem 6 Mart 2024 324 Görüntüleme

AK PARTİ KUŞADASI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI SEMA YURTTUTAN SİVRİ: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kuşadası AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sema Yurttutan Sivri bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesaj şöyle:
Medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlenen, dünyamızı daha yaşanabilir, daha huzurlu ve güzel bir yer haline getirme idealiyle tarihte iz bırakan kadın kahramanlarımız başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, “Kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil bütün toplum için bir eksikliktir”
Güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmenin en önemli koşulu üretimde, sanatta, sporda, yönetimde, eğitimde kısacası hayatın her alanında kadın erkek hep birlikte yer almaktır.
İktidar olduğumuz günden bu yana yapılan tüm çalışmalar kadının başta siyaset olmak üzere her alanda aktif olarak yer alması, kadınların güçlenmesi, daha görünür ve etkin olmaları yönündedir.
Kadınlar eskiye oranla bugün, gerek siyasi hayatta, gerek akademide, gerekse iş dünyasında çok daha güçlü, çok daha özgüven sahibi çok daha üretken ve aktif bir konumdadır.
Kadınların bakış açıları, duyarlılıkları ve liderlik nitelikleri, ülkemizin daha adil, daha kucaklayıcı ve daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru ilerlemesinde önemli bir rol oynamaktadır. Kadınların siyasette daha fazla temsil edilmeleri, demokratik
süreçlerin güçlenmesine katkı sağlamaktadır.
Kadınların siyasete aktif katılımı, sadece bir parti meselesi değil toplumun ortak sorumluluğudur.
AK Parti olarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kadınlarımız için her türlü pozitif katkıyı veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. 22 yılda çok sayıda mevzuat değişikliği, düzenleme ve kanunla kadınlarımıza pozitif ayrıcalıklar kazandırılmıştır.
Bu başarıda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kıymetli Eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin çok büyük emeği ve katkıları bulunmaktadır.
Kadınlar güçlendikçe, ülkemizin de güçleneceğine olan inancımızla gayemiz, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlılıkla yürürken, kadınlarımızı her alanda daha ileriye taşımak, Türkiye için kurduğumuz hayalleri kadın erkek hep birlikte gerçeğe dönüştürmektir. Bu hedef doğrultusunda Kuşadası İlçe Kadın kolları teşkilatı olarak çalışmalarımız her zamankinden daha büyük bir inanç ve azimle aralıksız devam edecektir. Türkiye’yi hep birlikte,
Büyük Türkiye Yolunda
daha parlak yarınlara taşıyacağımıza
inanıyorum. Bu inançla
ve düşüncelerle bir kez daha tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.
Sema Yurttutan Sivri
Ak Parti Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil