Ana Sayfa Gündem, İletişim, Spor, Yaşam 11 Mart 2024 212 Görüntüleme

Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Ferdi Zenginoğlu’ndan önemli açıklama

Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Ferdi Zenginoğlu’nu hedef alan haberler, Yeni Haber Kuşadası Gazetesi’nde yayınlanmaya başladı. Geçtiğimiz dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olan Ferdi Zenginoğlu hakkında, her sayısında boy boy manşet atan Yenihaber Kuşadası Gazetesi şimdi de algı operasyonuna başladı. Gazetenin imtiyaz sahibi Yusuf Aslan’a, depremzedelere yardım gecesinde 85 Bin TL ödediğini belirten Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Ferdi Zenginoğlu “Yusuf Aslan denen zat, depremzedelerimiz için yardım gecesi düzenledi. Bende bir depremzedeyim ve kendisine böyle bir organizasyon düzenlediği için teşekkür ederek 50 Bin TL nakit para ve 35 Bin TL’lik gıda yardımında bulundum. Fakat üzülerek söylüyorum maalesef yaptığımız yardımın yerine ulaşmadığını gördüm. Böyle birisiyle çalışamayacağımı söyleyerek kendisine aylık verdiğim reklamı kestim. Bununla birlikte beni sindireceğini sanarak benim hakkımda asparagas haber yapmaya başladı. Hiçbirisinin doğruluk payı yok.

Bende Kuşadası’nda yaşayan CHP’li bir vatandaşım. Partimin adayı olan Ömer Günel’i tabiki de destekleyeceğim. Bu desteğimi maddi manevi yanında bulunarak göstermeye çalışıyorum. O zaman, Belediye Başkanımız ve Adayımız Ömer Günel’in pankartını asan herkesin bir maddi çıkar beklentisi var böyle bir şey olabilir mi? Ben 19 yıldır Ömer Günel ile birlikte siyaset yapıyorum. Bu haberlerden sonra daha da kamçılandım ve pankart sayısını ikiye çıkartıyorum. Hakkımda çıkan her haber içinde ayrı ayrı yargı yoluyla hesap soracağım. Kendisini depremzedeler için topladığı para için davaya vereceğim bunu kendisi biliyor ve saldırıyor. Ama Kuşadası halkı itibar etmeyecektir” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kadınlara plates şenliği

Kadınlara plates şenliği

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil