Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Politika 13 Mart 2024 207 Görüntüleme

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN YAYLAKÖY’E MESİRE ALANI SÖZÜ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Yaylaköy Mahallesi’ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek’ ve Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı’nın da katıldığı ziyarette Başkan Ömer Günel, bölge sakinlerine içerisinde çocuk parkının da bulunacağı bir mesire alanı yapma sözü verdi.

Kuşadası’nın farklı bölgelerinde hemşehrileriyle buluşarak sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ömer Günel’in son durağı Yaylaköy Mahallesi oldu. Başkan Ömer Günel’in Yaylaköy’e yaptığı ziyarete CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve muhtar Erhan Yıkılmaz da katıldı. Toplantıda Başkan Ömer Günel, Yaylaköy sakinlerine bugüne kadar kente yaptıkları alt ve üstyapı yatırımları hakkında bilgi verdi. Daha sonraysa gelen soruları yanıtladı.

“YAYLAKÖY YATIRIM PLANIMIZDA İLK SIRADA GELİYOR”

Kuşadası’nda Yaylaköy Mahallesi’nin turistik bir potansiyele sahip olduğunu belirten Başkan Ömer Günel, “Öncelikle sizlere sıcak karşılamanızdan ötürü teşekkür etmek istiyorum. Seçimden sonra Yaylaköy’e ilk getireceğimiz hizmet içerisinde çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebileceği bir parkın da yer alacağı mesire alanı yapmak olacak. Bunun için Yaylaköy’de bulunan yaklaşık 3,5 dönümlük bir arazide planlamamızı yaptık. Bu mesire alanında ayrıca Yaylaköy’de yaşayan kadınlarımız, ürettikleri ürünleri kenti ziyaret etmeye gelen turistlere satma imkanı da bulacak. Yine Yaylaköy’ün önünden geçen refüj ve kavşakları protokolle Karayolları’ndan devralıp Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde yaptığımız gibi yeniden düzenleyeceğiz. Bugüne kadar Yaylaköy Mahallemize 10 milyon 227 bin TL yatırımla 26 bin metrekare yeni yol kazandırdık. Seçimden sonra da üstyapıyı yenileme çalışmalarımız devam edecek. Yeni görev dönemimizde Yaylaköy 6 kırsal mahallemiz içerisinde yatırım planı açısından ilk sırada geliyor. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 47 oranında oy aldığım Yaylaköy’den bu kez yüzde 50’nin üzerinde oy bekliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil