Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kadın, Politika 22 Mart 2024 207 Görüntüleme

SEMA YURTTUTAN SİVRİ HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala saha programlarına gece gündüz devam eden AK Parti Kuşadası Kadın Kolları İlçe teşkilatı sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmıyor. Teşkilatın tüm kademelerinin seçim çalışmaları dur durak bilmeden sürüyor.

Evlerde, cadde ve sokaklarda destek mesajları ve oy sözü ile karşılaşan Ak Parti Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı ve 9.Sıra meclis üyesi adayı Sema Yurttutan Sivri “Biz bu yola gönlümüzü koyduk. Kuşadamız için çalışacak ve başaracağız” dedi.

Sema Yurttutan Sivri, Ak Parti Kuşadası Kadın Kolları İlçe teşkilatı olarak Kuşadası’nın her caddesini, her sokağını, çat kapı ziyaretlerle hane hane gezdiklerini vurgulayarak, gönül siyaseti düsturu ile Kuşadalı hemşerileriyle bir araya geldiklerini ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. Çat kapı hane ziyaretleri yaptığımız yerlerde hepimizi mutlu eden sohbetler yaşanıyor. Değişime hazır olan vatandaşlarımıza destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.

Hanelerde gönüllere dokunabilmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen, tüm gayretlerinin Kuşadası için olduğunu vurgulayan Yurttutan Sivri Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla çıktıkları yolda Ak Parti’nin Aydın ve Kuşadası için gerçekleştireceği projeleri Ak Kadınlar olarak kapı kapı gezerek anlattıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye başkan adayımız Sn. Mustafa Savaş ve Belediye Başkan adayımız Sn. Mustafa Gökçe’ye gösterilen teveccüh, partimize ve bizlere olan güven muhteşem. 31 Martta vakit, Kuşadası için Türkiye Yüzyılı hedeflerine yürüme vaktidir!” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil