Ana Sayfa Gündem, Yazarlar 2.04.2024 891 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

KUŞADASI’NDA CHP FARKI

Bir yerel seçim dönemi daha iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. Kuşadası ölçeğinde baktığımızda hemen her parti özellikle son iki ay sıkı bir çalışma süreci yönetti. Bu demokrasi mücadelesinden seçimin favorisi Cumhuriyet Halk Partisi yine galip çıkmayı başardı.

Beni asıl mutlu eden Türkiye genel seçim sonuçları oldu. Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk kez böyle bir sonuç aldı. Açıkçası iktidar partisinin bu sonuçları hatta daha kötüsünü hak ettiğini düşünüyorum.. Hatta 2023 seçimleri sonuçları da Cumhur ittifakı lehine sonuçlanmamalıydı. O günlerde yazmış olduğum gibi altılı masa süreci ve sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylık ısrarının ne denli yanlış olduğu 31 Mart seçim sonuçları ile gün gibi ortaya çıktı.

Biz yerel gündemde kalalım. Bu seçimde Başkan Ömer Günel ve parti ilçe teşkilatı inanılmaz bir kara propaganda ile mücadele etti. Sahte hesaplar ve bazı sosyal medya hesapları üzerinden atılmayan iftira kalmadı.

Tabii ki, ‘iftira olduğunu nereden biliyorsun’ diyebilirsiniz. Biz de nasibimizi fazlasıyla aldık çünkü. Daha önce Ömer Günel ve çevresi hakkında okuduğum iddiaları uzak bir gözle okur, kendimce yorumlardım. Acaba deyip kafamızı karıştıran şeyler dahi okumuştuk. Ancak bu hesaplar asla yapmadığınız işlerle size iftira attığında olayın iç yüzünü daha iyi anlıyorsunuz.

Asla anlatamayacağım bir iftira kampanyası ve küfür ile size saldıran hesaplar… Kimsenin başına böyle bir çirkinlik gelmemesini dilerim.

Başkan Günel ve parti bu dönem bunlar ile mücadele etti. Hizmetinde eksikler olabilir, memnun kalmadığınız icraatları olmuş olabilir. Ancak bu kadar iftira ve karalama kampanyası ile yaralanmış olmasına rağmen, halk yine de kendisine ve partiye güvenoyu verdi.

Zafer akşamı parti önünde yaptığı konuşmada ‘Eksiklerimiz vardır, ben mesajınızı aldım’ söylemiyle ders çıkaracak bir olgunluk içerisindeydi.

Yeni dönemde kendisine başarılar dilerim.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil