Ana Sayfa Yazarlar 16.04.2024 2087 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

NORMALE DÖNÜŞ

Türkiye’de seçimler süreci sona erdi. An itibariyle gerginliklerin de bittiği görülüyor.

Kuşadası’nda da benzer bir durum yaşanıyor. En ufak terbiye ve ayrım gözetmeksizin yalan, dolan ve iftira üreten sahte hesaplar ve yayın organları ortalıktan çekildi. Kalan bir iki tanesinin de eli kulağındadır.

En az 4 buçuk sene bu organlar ortalıkta gözükmeyecektir. Yine nereden biliyorsun sorusunu sorarsanız ‘yaşandı’ cevabını veririm. Çünkü bunlar bildiğiniz ‘seçim simsarı.’ Eğer seçimi sahte hesapları destekleyen siyasetçiler kazanmış olsaydı, beş yıl sahte hesapların tahakkümü ve manipülasyonları altında yaşamlarımızı sürdürecektik. Yemek yemeye çıkmak için bile sahte hesaplardan izin almak zorunda kalacaktık. Siyasete katılmak isteyen insanlar korkacak ve bu seçim simsarları ortalıkta kafa kopartacak senaryolar üretmeye devam edecekti. Hepimize geçmiş olsun, büyük bir badire atlatıldı.. Bir daha böyle bir iftira senaryosunun da tutacağını sanmıyorum.

Artık bunlardan ziyade yeni dönemdeki Kuşadası Belediyesi ve yeni oluşan meclisin ilçemize ne katacağına bakmak gerekir.

Ramazan Bayramı tatilinde yaz sezonun bir fragmanını yaşadık adeta. 1 milyona yakın insan şehir merkezinde idi. Bayramda iki akşam dışarı çıktık, adım atacak yer yoktu. Kuşadası Belediyesi’nin başlıca zorluğu burada. Artık kış sezonu da kalabalık olmasına rağmen, tatilcilerin getirdiği yoğunluk, hizmette belli başlı zorlukları da beraberinde getiriyor. Önümüz yaz sezonu planlama bu nüfusa göre yapılmalı..

Ayrıca aldığımız bilgilere göre, Başkan Günel ikinci döneminde konser ve etkinliklerden ziyade sosyal yardımlara daha çok ağırlık verecek. Hali hazırda ekonomik krizin içindeyiz. Daha kötüsüne hazırlık yapmamız gereken bir 5 yıla girdiğimiz gayet açık. Böyle bir döneme girildiğinin farkında olan Başkan Günel’in bu kararını doğru buluyorum ve önümüzdeki süreçte bu hizmetlerinin takipçisi olacağımızı da sizlere bildiriyorum.

Yeni döneme kolaylıklar dilerim.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KARABATAK

KARABATAK

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil