FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Yazarlar 24.04.2024 750 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

CHP’NİN İKTİDAR YOLU

Özellikle ekonomik, göçmen politikaları başta olmak üzere 22 senelik iktidarın pek çok tercihine katılmayan ve değişime ihtiyaç olduğunu düşünen bir genç kardeşinizim. Bu bağlamda 31 Mart yerel seçim sonuçları beni umutlandırdığı kadar, üzdü de açıkçası.

14 ve 28 Mayıs seçimleri öncesi yazdığım yazılar sitemizde mevcut. Başta Sayın Akşener masadan kalktığı tarihte ‘bu seçim kaybedilirse biz gençlerin iki eli yakanızda’ ve ‘Sayın Kılıçdaroğlu’nun da adaylık ısrarındaki hatası’ konularındaki yazılarımda bu konulardan bahsettim. Bu hataların bize ne kadar pahalıya mal olduğu 31 Mart seçimleriyle gün gibi ortaya çıkmıştır. Hele Mansur Yavaş’ın aldığı rekor oy (yıllarca Ankara’da yaşamış biri olarak) kesinlikle kazanılacak bir seçimin kaybedildiğini gözler önüne serdi. Üzüntümün ve kızmamın sebebi de budur.

Yeniden seçilen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, makamında tebrikleri kabul ediyor, partilileri ile görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün katıldığım toplantıda, önümüzdeki süreçte Kuşadası’nda sokak sokak çıkan tüm sonuçları analiz edeceğini söyledi. Ayrıca Ankara’da CHP’nin Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katılan Günel, bu toplantıda Genel Başkan Özgür Özel’in iktidarı çok istediğini , çok motive olduğunu ve kendilerini de bu enerjiyi aşıladığını bildirdi.

YEREL YÖNETİMLERE ÇOK İŞ DÜŞECEK

Belediyelerin büyük bölümünü kazanarak tarihi başarı elde etmiş Cumhuriyet Halk Partisi’nde, belediye yönetimlerine büyük görevler düşüyor. Özellikle İstanbul’da açılan Kent Lokantaları gibi projelerin her il ve ilçeye yayılması gerektiği düşüncemi tekrarlıyorum. İktidarın kötünün kötüsü yönettiği ve vatandaşların açlık sınırında ücretler aldığı ekonomik tabloda, bu tarz halkçı projeler, partinin de özüne dönüş yoludur. Bir sonraki seçimde iktidara giden yolda partinin elini en çok güçlendirecek çalışmanın bu tarz halkı önceleyen projeler olduğunu düşünüyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

FUTBOL AYAĞA DÜŞTÜ

FUTBOL AYAĞA DÜŞTÜ

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil