Ana Sayfa Gündem, Spor, Yazarlar 3.05.2024 1743 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

HAYDİ KUŞADASISPOR

Kuşadasıspor, dün akşam oynanan play-off turu ilk maçında Bornova deplasmanındaydı. Siyah Beyazlılar grubu rakibinin 1 sıra gerisinde tamamladığı için ev sahibi olma avantajını rakibine kaptırmıştı. Üzerine İzmir Valiliği’nden gelen anlamsız ‘deplasman taraftarı gelmesin’ kararı ile seyircisinden tamamen yoksun halde müsabakaya başlamış oldu.

Maçı izlerken Bornova tribünlerindeki boşluklar gözüme çarptı. Kale arkası tribünleri ve karşı tarafta seyirci dahi yoktu. Bu boşlukları görünce ‘Güvenlik’ gerekçesiyle alınan bu karar bizlere daha da anlamsız geldi. Biz müsabakaya geri dönelim ve bu haksız karara rağmen sahanın içinde kalalım. Temsilcimiz rakibiyle başa baş geçen maçta 27. dakikada öne geçti , 72 de yakalandı ve son anlara 1-1 girildi.

YUNUS EMRE KIRDAL’A AYRI PARANTEZ AÇALIM

Maçın son dakikalarında ise 2 tecrübe sahneye çıktı ve farkı yarattı. Önce 90. dakikaya girerken köşe vuruşunda yakalanan karambolde Süper Lig tecrübeli Volkan Fındıklı klas bir vuruşla siyah beyazlıları öne geçirdi. Sonrasında ise uzatmanın son saniyelerinde kaleci Yunus Emre Kırdal inanılmaz bir golü kurtardı ve takımı ipten aldı. Kurtarış anında süre donmuştu sanki, sahadaki diğer 21 futbolcu dahi kurtarışa inanamadı. Kendisini ve sahada her şeyini veren tüm takımımızı kutluyorum.

2. lig yolunda temsilcimizin rakibi ise Kütahyaspor oldu. Kuşadasısporlu futbolcular bu mücadeleyi ortaya koyduğunda üst lige çıkacaklarını bizlere gösterdiler. Özellikle ayın 10’unda Özer Türk Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada tribünler hınca hınç dolacaktır. Tüm Kuşadası şimdiden heyecanla bekliyoruz, ekibimize başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil