Ana Sayfa Yazarlar 21.05.2024 1118 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

ÖMER GÜNEL’İN USTALIK DÖNEMİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde önemli girişimlerde bulunarak, Kuşadası plajlarının Kuşadası Belediyesi tarafından yönetilmesini sağlayacak, çok önemli bir hizmete daha imza attı.

Dün itibariyle; Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel arasında imzalanan protokol sayesinde, 10 yıllık bir süre boyunca plajların temizlik, çevre düzeni ve işletmecilik hakkı Kuşadası Belediyesi’nin ARYA şirketi bünyesinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bununla da yetinmedi, plajların halka ücretsiz açılacağının işaretini de verdi. Tüm Türkiye bu haberle sevindi,  Kuşadası plajları aynı zamanda Türkiye’nin, hatta dünyanın gözbebeği..

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, plajlarımız ve halkımız adına inisiyatif almış, elini taşın altına koymuş, görevden kaçmayacağını dosta, düşmana göstermiştir. Kaldı ki, turizmin büyük bir rekabet alanı olduğunu düşünürsek, Kuşadası’nın dostunun da düşmanının da olmasından daha doğal bir şey yok. Kuşadası plajlarının denetimsiz kalmasını, ya da mafyanın işgaline uğramasını isteyen düşman güçler yok mu?

Geçtiğimiz günlerde tanınmış gazeteci Fatih Çekirge, Bodrum ve Çeşme’deki Beach Çetelerine dikkat çeken bir yazı yazdı. Bu yazıda;  plajlarda çıkan kavgalara , işletmecilik adına yürütülen rant kavgasına, çöken mafyaya ve bir porsiyon peynirli pideye 800 lira etiket koyan işletmelere dikkat çekilmiş.

Sevgili Kuşadalılar, ne mutlu ki Kuşadası’nda böyle rezaletler son yıllarda yaşanmadı ve yaşanmayacak.

Bizler daha mütevazi ama huzurlu hayatlar yaşayacağız.

Ben Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in hamlesini kentin güvenliği ve itibarı adına çok önemli buluyorum.

Başkan Ömer Günel’in ustalık dönemi plajlarla başladı.

Hayırlı olsun.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil