Ana Sayfa Gündem, İletişim, Spor, Yaşam 22 Mayıs 2024 200 Görüntüleme

ARDA GÜLER İNANCI

Öyle bir dönem içindeyiz ki inançsızlığın ateizmin ve madde bağımlılığının hızla arttığı bir zamanda, Arda Güler isminde bir genç çıkıyor sadece dünya futboluna değil, insanlığa da her attığı gol’den sonra Allah’ı sevinciyle paylaşıyor, aktarıyor, anıyor…

Kuşkusuz Real Madrid’li Arda Güler dünyanın en büyük futbol kulübünden tüm gençlere tevazusuyla terbiyesiyle sporculuğuyla inancıyla örnek oluyor. Gençlere inanın spor yapın ve tüm kötü bağımlılıklardan uzak durun diyor. Böyle bir genç, spor insanı hiç tereddütsüz taşıdığı bu misyon ve vizyonla tüm gençlere rehberlikte yapmaktadır.

Bütün bu yaşananların özellikle bu çağda asla rastlantı olmadığını da düşünenlerdenim. Önce C.Ronaldo’nun Arabistan’a gidip besmele çekerek futbol oynaması ve şimdi de bizim evladımızın tevekküle sımsıkı sarılması.

Allah’ı tüm insanlığa haykırması. Şüphesiz kaderin üstünde bir kaderin var olduğunun da en güzel örneğini yine bu günlerde Arda ile onun inancıyla görmekteyiz. Ve onun bu duruşunun başta ülkemiz gençlerine ve de tüm dünya gençlerine de örnek olacağını temenni ediyoruz.

Sağlıkla, madde bağımlılığından uzak büyüyen, ilimli sporcu inançlı gençler. Evet Arda Güler ve futbolu ve de inancı tüm dünyaya umudu yeniden yeşertiyor.

Zihni Gaymalı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil