Ana Sayfa Gündem, İletişim, Kadın, Kültür 1 Haziran 2024 257 Görüntüleme

KADIN VE EMEK

Neşet Ertaş’ın şu güzel sözünü hep söylerim “*Kadınlar insandır biz de insanoğlu*” demiştir. Önce *insan* olmayı başarmanın zor olduğu günümüzde , biz kadınların, ülkemizin demokrasisi için, özgürlüğü için, geleceği için, siyasi çalışmalarında görev alma mücadelesi, Türkiye’de *insan* olma *insanca yaşama* mücadelesidir.

Değerli arkadaşlarım, bu nedenle, bu günü dostluk ve barış içinde, birlik ve beraberlik duygularıyla, kardeşçe, el ele yürek yüreğe, demokrasinin tanımına yakışır, eğlenerek geçirmeyi temenni ediyorum. Bugün görev alma iradesi gösteren iki aday arkadaşımıza saygıyla destek olacağız. Elbette görevi bir arkadaşımızın yapması için elimizden geldiğince destek vereceğiz. O görevi alacak arkadaşımızın da CHP ailemizde örgütlenmeyi bilen ve yıllarca emek veren, liyakatli, birikimli, saygılı, uzlaşmacı ve barışcıl bir arkadaşımızın biz kadınlarımızı temsil etmesi bizim temennimizdir.

Bugün seçilecek başkan arkadaşımızın ve ekibinin seçildikten sonra, *Tüzük Çalıştayın* da görev alarak, biz kadınların, parti içinde ve ülke siyasetinde güçlü olmalarını sağlamak için çalışmalar yapmasını, *kadınların* yerel ve genel seçimlerde %50 katılımlarını gerçekleştirmeye yönelik çalışmalar yapmalarını da bekliyoruz. Gerçekleştireceklerine dair inancımız da tam.

*Kadın ve emek* bizim düsturumuzdur. Partimiz ve ülkemiz için emek veren siz değerli tüm arkadaşlarımızı, CHP ailemin emekçi kadınlarını, saygıyla sevgiyle kucaklıyorum.

Av Nebahat OSKAY ÜRÜN 28. Dönem CHP Aydın Milletvekili Adayı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

GAZETE KUPONLARI

GAZETE KUPONLARI

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil