Ana Sayfa Yazarlar 1.06.2024 714 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

KUŞADASI CHP KADIN KOLLARI KONGRE İZLENİMLERİM

Kuşadası CHP Kadın Kollarında seçim heyecanı an itibariyle devam ediyor.

Kuşadası CHP’de 1903 kadın üye bulunuyor, bunların tamamının sandığa gitmesi halinde 1903 oy kullanılmış olacak.

Ben bugün Pera Düğün Salonunda iki saate yakın bir süre zaman geçirdim, herkesle konuştum, fikirlerini aldım. Adayların konuşmalarını dinledim. Kuşadası CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in, CHP Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir’in ve CHP Kadın Kolları mevcut başkanı Ayşegül Dağlı’nın mesajlarını not aldım… Edindiğim izlenim, CHP’nin Kuşadası’nda çok nazik bir döneme girmiş olduğu yönünde..

Kadın kolları adayları Bağdagül Şimşek ve Nilgün Yeşilçimen kendilerini ifade ederken, siyasi mesajlar vermeyi de ihmal etmedi…CHP’nin genel iktidar hedefine odaklandığının ipuçlarını aldığımız konuşmalar, seçimde kapı kapı dolaşan kadınlara yeni bir görev addeder gibiydi.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, her iki adayın da yanında olduklarını, taraf tutmadıklarını vurgulayan konuşmasının sonunda mevcut Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı’ya teşekkür ederek, “hep dost kalacağız” mesajı verdi…Aydın CHP Kadın  Kolları Başkanı Ayşe Özdemir de parti emektarı kadınlara kongreye verdikleri destek için teşekkür etti.

Gözlemim; CHP’de küskünleri barıştıran bir kongre yaşandığı yönünde. Listeleri inceleme fırsatı bulabildim.. Listeler karışık, tek bir gruptan ibaret değil.

Buradan yola çıkarak, CHP Kuşadası Kadın Kollarında gruplaşmalara son verilmek isteniyor, diyebilir miyiz?

Evet, tam da söylemek istediğim bu.

Gruplaşmalara son verilen, karışık listeler yapılmış.

Bakalım; CHP içindeki gruplaşmaları bu kongre sona erdirebilecek mi?

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BİCİ KIZIN ÇULU

BİCİ KIZIN ÇULU

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil