Ana Sayfa Dünya, Eğitim, Gündem, Kültür 12 Haziran 2024 686 Görüntüleme

Söke’de film çekimlerine başlandı

Yönetmen ve Sinema Dizi Oyuncusu Selami TANER Söke’ye bağlı Sarıkemer ve Serçin mahallelerinde televizyon filmi çekimlerinin başladığını bölgede Komedi türünde 2 Film çekileceğini çekimlerin yaklaşık 50 gün süreceğini söyledi.
Söke Şehir Tiyatroları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selami Taner konuyla ilgili verdiği bilgide .”Söke’nin kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Söke, Kuşadası ve çevresinin tanıtılmasında; televizyon filmleri, dizi filmler ve sinema filmlerinin önemli olduğunu vurgulayan Selami Taner, Sinema filmleri için her yaştan deneyimli veya deneyimsiz oyuncu yada oyuncu adayı kendine güvenen kişiler için başvuruların İnstagram/Sökeşehirtiyatrosu İnstagram/Meandrosoyunculukajansı sayfalarından meandroscasting@hotmail.com.tr veya 0 256 5123637 den randevu alabileceklerini iletti..
Ayrıca Çocuklar ve Yetişkinler için yaratıcı drama drama, uygulamalı tiyatro, tiyatro, oyunculuk özel eğitim ve kurslar verilmektedir..
Bölgede çekilen sinema filmi, dizi, reklam, klip vb projelerde prodüksiyon ve oyuncu desteği veren tek yetkili ajans Meandros Oyunculuk Ajansı ve Söke Şehir Tiyatrosu olduğunu hatırlattı..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUŞADASI’NDA CHP FARKI

KUŞADASI’NDA CHP FARKI

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil